Top

Waarom Yin Yoga

✓ Een soepeler lichaam
✓ Meer rust en stress gevoelens nemen af
✓ Bewuster in het moment zijn en de tijd nemen voor je lichaam en gevoel
✓ Vermindering van spanningsklachten in (lage)rug, benen en heupen
✓ Stimulatie van bindweefsel (banden, pezen, kraakbeen) zodat het kan verstevigen
✓ Vertraging van het verouderingsproces

 

Boek nu een proefles voor maar €5,00

Bekijk Rooster

Wat onze klanten zeggen

“Ik voel mij een stuk rustiger”

Yoga, het eerste dat ik dacht was; ‘wat zal dat zweverig zijn’. Maar dat viel me erg mee! Tijdens de yogales van Tracey heb ik geleerd me te ontspannen en mijn rust te vinden. Tracey heeft een hele fijne stem dat werkt erg prettig. Heerlijke ontspannen lessen!

Anita

“Mijn klachten zijn verminderd”

In mijn dagelijkse leven moet ik veel staan en dit geeft soms best last aan mijn rug. Yoga helpt me dan mijn rug te ontspannen. Tracey geeft duidelijke uitleg en na de les ben ik helemaal zen. Heerlijke ontspannen yoga lessen bij Tracey!

Simone

Wat is Yin Yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Het is een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit en soepelheid van bindweefsel en de stimulatie van levensenergie (Chi) samenkomen. Yin Yoga is een eeuwenoude meditatieve vorm van yoga en biedt een tegenhang aan de talloze prikkels die we dagelijks tot ons (moeten) nemen. Tijdens het beoefenen van de Yin Yoga wordt het bindweefsel op een ontspannen manier maximaal belast, door 2 tot 5 minuten in een houding te blijven. De Yin Yoga houdingen zijn vooral bedoeld om het bindweefsel rond de heupen, de knieën, de enkels, het bekken en de wervelkolom te beïnvloeden. Door de Yin Yoga houdingen worden ook de betreffende gewrichten beweeglijker en actiever. Yin Yoga is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of geslacht. Yin yoga helpt je ontspannen, beter te slapen en soepelere te bewegen.
Veel mensen met spanningsklachten, overspanningsklachten of burn-out hebben baadt bij deze vorm van yoga. Tijdens de houdingen maak je telkens opnieuw contact met lichaam en ontspant je lichaam.

“YOGA IS THE PRACTICE OF QUIETING THE MIND.”
~ PATANJALI

In een gezellige, sfeervolle zaal in Borne geeft Happy Life Yoga toegankelijke yin yogalessen, in een fijne sfeer met ruimte voor jouw persoonlijke yoga ontwikkeling.

Aanmelden